Representació teatral de l’obra “Esperant a Godot”

Els alumnes de 2n de Batxillerat d’Art de l’IES Poeta Paco Mollà van anar al Paranimf de la Universitat d’Alacant el passat dia 28 de febrer per a veure la representació teatral de l’obra “Esperant a Godot”.

L’obra dirigida per Manuel Palazón, va ser publicada en el 1952 amb el subtítol “Tragèdia en dos actes”. Considerada l’obra mestra del teatre de l’absurd, fou escrita pel premi Nobel de Literatura Samuel Beckett.

En la interpretació duta a terme per la companyia teatral “Tossal Teatre”, Vladimir i Estragón, dos vagabunds que esperen en un camí junt a un arbre a Godot. I mentre passa el temps juguen i reflexionen de vegades acompanyats d’altres dos personatges Pozzo i Lucky dos personatges tant estranys com ells.

Al final de cada acte, apareix un missatger que els confirma el que ja esperaven, demà hauran de tornar, Godot no ha pogut vindre hui, ho farà demà.

Mentre parlen i pensen en veu alta tracten del sentit de la existència de la humanitat i de les injustícies socials que tracta amb ironia.

Una gran obra que ens ha fet reflexionar sobre tot plegat.

 

Entrades_Godot

Publicaciones relacionadas